Meikit halvalla, siihen on monta keinoa

  • By Asta
  • 01 Apr, 2021

Meikit halvalla

Onko mahdollista saada laadukkaat meikit halvalla? Tämä on kysymys, jota varmasti lähes jokainen meikkaava ihminen on joskus miettinyt. Meikkikokoelman voi todellakin saada täydennettyä uskomattoman edulliseen hintaan muutaman hyödyllisen vinkin avulla. On myös totta, että kalliimpi tuote ei ole aina automaattisesti se itselle parempi tuote. Pelkän kalliin hinnan ei siis pitäisi olla koskaan kriteeri meikkien ostamiselle.

Meikit halvalla ei ole mahdoton tavoite

Meikkejä ostaessa voi säästää paljon muutaman idean avulla. Ensinnäkin kannattaa miettiä tarvitseeko todella ostaa tuotetta, jota käyttää vain pari kertaa vuodessa tai voisiko tämän tuotteen korvata halvemmalla versiolla. Monitoimituotteiden käyttäminen on myös loistava ja usein edullisempi idea. Esimerkiksi highlighterin ja luomivärin yhdistelmällä säästää rahaa ja saa yhteen sopivan meikin.

Voi olla myös hyvä idea panostaa vain yhteen suosikkimeikkiinsä. Esimerkiksi ripsiväriä rakastavat voivat ostaa kalliimman ripsivärin ja vaihtaa muut meikit edullisempaan versioon. Laadukasta huulipunaa etsivät voivat taas ostaa laadukkaan punan ja esimerkiksi edullisemman ripsivärin. Kauneuden verkkokauppa Kaikki kauneudesta tarjoaa tuhansittain hyvin eri hintaisia tuotteita. Niistä löytyykin varmasti jokaiselle sopivat vaihtoehdot.

Panosta ihon hyvinvointiin

Loistava säästövinkki on myös ihon hyvinvointiin panostaminen. Hyvinvoivan ihon vuoksi ei yksinkertaisesti tarvitse yhtä monia meikkituotteita, kun oma kaunis iho saa näkyä. Kannattaa muistaa, että ihon hyvinvointi kattaa niin puhdistuksen, kosteutuksen kuin kuorinnankin. Ihon kunto taas määräytyy loppupeleissä kehon sisäisen hyvinvoinnin mukaan eli oikeanlainen ravinto on tärkeää.