Viimeisimmät artikkelit

Kuinka loihtia helppo juhlakampaus
 • By Asta
 • 12 Jan, 2023

Helppo juhlakampaus voi syntyä lukuisilla eri tavoilla. Se millainen kampaus on mahdollinen, vaihtelee kuitenkin muun muassa omien hiusten pituuden mukaan. Helppo juhlakampaus puolipitkiin hiuksiin esimerkiksi ei välttämättä sovi lyhyille hiuksille. Juhlakampauksen valinnassa on otettava huomioon myös muutama muu asia, joista voit lukea lisää edempänä. Lue seuraavaksi muutamasta helposti juhlakampauksesta eri pituisille hiuksille. Kampaukset syntyvät helposti jopa niiltä, joiden sormet eivät taivu monimutkaisten kampausten tekoon. Kuinka valita sopiva juhlakampausMoni helppo juhlakampaus sopii yhteen erityylisten asujen ja meikkien kanssa.

Valitse hiustenhoitotuotteet hiuslaatusi mukaan
 • By Asta
 • 14 Jan, 2022

Kaikkikauneudesta.fi tarjoaa kattavan valikoiman hiustenhoitotuotteita niin miehille kuin naisillekin. Aivan ensimmäisiä vastaantulevia tuotteita ei kuitenkaan kannata ostaa. Hiustuotteiden valinta voi vaikuttaa hiusten terveyteen, ulkoasuun sekä jopa niiden käsittelyyn. Huonot hiuspäivät voivat olla lopullisesti takana oikeanlaisten tuotteiden ansiosta! Selvitä oma hiuslaatusiOman hiuslaadun selvittäminen auttaa ymmärtämään, millaiset tuotteet hyödyntävät omia hiuksia parhaiten. Esimerkiksi afrohiukset ja suorat ja sileät hiukset vaativat täysin erilaista hoitoa. Kiharat hiukset vaativat usein runsaasti enemmän kosteutta kuin suorat. Värjätyt, rasvoittuvat, kuivat ja ohuet hiukset hyötyvät myös juuri niille suunnatuista tuotteista.

Meikit halvalla, siihen on monta keinoa
 • By Asta
 • 01 Apr, 2021

Onko mahdollista saada laadukkaat meikit halvalla? Tämä on kysymys, jota varmasti lähes jokainen meikkaava ihminen on joskus miettinyt. Meikkikokoelman voi todellakin saada täydennettyä uskomattoman edulliseen hintaan muutaman hyödyllisen vinkin avulla. On myös totta, että kalliimpi tuote ei ole aina automaattisesti se itselle parempi tuote. Pelkän kalliin hinnan ei siis pitäisi olla koskaan kriteeri meikkien ostamiselle. Meikit halvalla ei ole mahdoton tavoiteMeikkejä ostaessa voi säästää paljon muutaman idean avulla. Ensinnäkin kannattaa miettiä tarvitseeko todella ostaa tuotetta, jota käyttää vain pari kertaa vuodessa tai voisiko tämän tuotteen korvata halvemmalla versiolla.

Meikit netistä kevätilmeen luomiseen
 • By Asta
 • 05 Feb, 2021

Moni vaihtaa meikkityyliään ainakin hieman vuodenajan mukaan. Samalla on hyvä tilaisuus päivittää omaa meikkivarastoaan tilaamalla uusia meikkejä netistä. Meikkivaraston päivitys onkin helppoa juuri netin kautta, koska kaiken tarvittavan saa tilattua suuresta valikoimasta samalla kerralla. Tuotteet raikkaaseen kevätmeikkiin netistäKauneuden verkkokauppa tarjoaa kaiken tarvittavan raikkaaseen kevätmeikkiin. Läpikuultava ja hohtava L’Absolu Shine tarjoaa pehmeyttä talven kuivattamille huulille ja raikasta kuultoa 17 sävyssä. Puna sulaa ihanasti huulille. Garnierin Ambre Solaire -itseruskettava vaahto ja Lumenen Nordic Flow Bronzer taas tuovat väriä kasvoille talven jälkeen.

Oikeilla välineillä syntyy kaunis juhlameikki
 • By Asta
 • 18 Dec, 2020

Käynnin ammattilaisella voi jättää väliin, sillä juhlameikin loihtiminen kotona on helppoa, jos omistaa oikeanlaiset välineet ja laadukkaat tuotteet. Juhlameikin on tärkeää pysyä pitkiä aikoja hyvännäköisenä, jolloin laadukas kosmetiikka tulee todella tarpeeseen. Arkimeikinkin saa helposti muutettua juhlaan sopivaksi esimerkiksi glitterin avulla. Hyvä ihonhoito osana kaunista meikkiäTärkeä ja olennainen osa meikin pysyvyyttä, näyttävyyttä ja ihon hyvinvointia on ihon hoitaminen laadukkailla omalle ihotyypille sopivilla tuotteilla. Valikoima on laaja, joten kannattaa ensin tutustua omaan ihotyyppiinsä ja sen jälkeen testata mikä tuote sopii kaikista parhaiten.

Millä mustapäät pois pysyvästi?
 • By Asta
 • 20 Nov, 2020

Monille tutut mustapäät ovat yksinkertaisesti tukkeutuneita ihohuokosia. Siksi tärkein asia niiden ehkäisyssä on ihosta huolehtiminen päivittäin. Niiden taltuttamiseen on toki olemassa myös nopeita ratkaisuja tuovia tuotteita, mutta ilman asianmukaista ihonhoitoa ne palaavat yleensä takaisin. Koti- ja kosmetologihoidot mustapäihinRasvaiset ruoat ja parhaat kotihoidot mustapäihin ovat ihonhoidon laadukkaat perustuotteet, kuten puhdistustuotteet, kasvonaamiot ja kuorinnat. Lisäksi terveellinen ruokavalio ja elämäntavat vaikuttavat mustapäihin, koska tupakointi ja rasvaiset ruoat, joissa on vähän vitamiineja ja hivenaiheita, vaikuttavat negatiivisesti ihon kuntoon.

Täydellinen arkimeikki
 • By Asta
 • 22 Mar, 2020

Arkimeikki kuuluu monen naisen arkeen siinä missä aamukahvikin. Usko pois, sillä meikkausalan ammattilaisena en voisi samaistua tähän enempää! Meikkaaminen kuuluu jokapäiväiseen arkeeni, mutta sen ei minusta silti tarvitse olla lainkaan negatiivinen asia. Meikkaamisen ei pidä olla pakollinen kotityö, vaan ennemminkin etuoikeus. Meikkaaminen on hauskaa ja sen avulla voi ilmaista itseään sekä korostaa parhaita puoliaan. Moni kysyy minulta, mitä tavalliseen arkimeikkiini kuuluu. Arkena ei mielestäni tarvitse liioitella, vaan arkimeikkiin riittää kevyt meikkivoide ihon epätasaisuuksien silottamiseksi, pehmeä puuterointi, neutraalin värinen silmämeikki sekä luonnolliset, mutta näyttävät irtoripset.

Vinkit kasvojen puhdistamiseen
 • By Asta
 • 22 Mar, 2020

Työssäni tapaan jatkuvasti ihmisiä, jotka ovat aliarvioineet kasvojen puhdistamisen tärkeyden. Kaikille ei tunnu olevan itsestään selvää, että kasvojen puhdistus on yhtä olennainen osa kauneuden ylläpitoa, kuin vaikka meikkaaminen, hampaiden harjaaminen ja hiusten peseminenkin. Kun kasvoja ei puhdisteta huolella, jäävät epäpuhtaudet ihohuokosiin muhimaan ja muodostavat siellä tukoksia, jotka näkyvät kasvoissa esimerkiksi finneinä tai näppylöinä. Jos siis haluaa päästä vaikka aknesta eroon nopeasti, on huolellinen kasvojenpuhdistusrutiini avainasemassa. Tässä artikkelissa annan vinkit hyvään kasvojenpuhdistusrutiiniin, joka olisi hyvä suorittaa päivittäin aamuin ja illoin.